Investeren

Tesla Model 3 Verwachtingen zijn 'Hitting The Moon' (TSLA)

Stuff You Didn't Know Before The Tesla IPO (Juni- 2019).

Anonim

Onderzoeksbureau Pacific Crest heeft de vooruitzichten voor Tesla, Inc. ( TSLA ) verhoogd vanwege de hoge verwachtingen van de Model 3, zijn elektrische auto op de massamarkt. In een vanochtend gepubliceerde notitie verhoogden analisten bij het bedrijf hun prijsdoel voor het autobedrijf tot $ 439, wat een stijging betekent van ongeveer 23 procent van de huidige handelsprijzen. Vanaf dit moment worden de aandelen van Tesla verhandeld tegen $ 357. 48. (Zie ook: Tesla maakt risicovolle bewegingen in Model 3-productie .)

In hun notitie gaven analisten Brad Erickson en Elliot Arnson aan dat beleggerssentiment want Model 3 was "de maan raken". Volgens de Pacific Crest-analisten is "Perceptie van de toekomstige vraag net zo belangrijk als daadwerkelijke leveringen (misschien nog belangrijker). Als de auto als geweldig wordt ervaren, al-laag 2H17 koopzijde de verwachtingen zullen feitelijk mislukken. " Ondanks een positieve beoordeling van het Model 3, heeft Pacific Crest zijn Sector Weight-beoordeling voor het autobedrijf gehandhaafd omdat beleggers zullen terugkeren naar de evaluatie van Tesla op basis van de winstgevendheid. Het in Palo Alto, Californië gevestigde autobedrijf heeft zeer weinig winstgevende kwartalen gehad, waarvan de laatste het kwartaal was dat eind oktober eindigde. (Zie ook: Verliest Tesla geld elke keer dat het een auto verkoopt? )

Dat gezegd hebbende, heeft Tesla ambitieuze plannen voor de toekomst en is van plan 50.000 auto's in de eerste helft van dit jaar uit te rollen jaar. Afgelopen april kondigde het bedrijf in het eerste kwartaal recordleveringen van 25.000 auto's aan. Naar verwachting zal de productie van de Model 3 begin volgende maand starten en zal de levering van de eerste auto vóór het einde van dit jaar plaatsvinden. In de aanloop naar de lancering van Model 3 is het aandeel van Tesla dit jaar met ongeveer 62 procent gestegen. Het bedrijf heeft ook kort General Motors Company ( GM ) ingehaald om 's werelds meest waardevolle autofabrikant te worden. Veel Wall Street-analisten zijn bullish op Tesla, met zeven kopen, elf Hold en zes verkopen beoordelingen. (Zie ook: Tesla geeft General Motors in marktkap, wordt de meest waardevolle Auto Maker .)

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder