Pensioen

Top 3 Tips voor het vinden van een Estate Planning Lawyer

How great leaders inspire action | Simon Sinek (Juni- 2019).

Anonim

Volgens een onderzoek van RocketLawyer heeft meer dan de helft van de Amerikanen met kinderen geen testament opgemaakt. com. Dit omvat 41% van de babyboomers in de leeftijd tussen 55 en 64 jaar. In veel gevallen gaven de ondervraagden aan dat ze niet dachten dat ze een testament nodig hadden of dat de documenten te duur waren om voor te bereiden. De realiteit is dat degenen die zonder een zullen overlijden afhankelijk zijn van de staat om te beslissen hoe eigendom wordt verdeeld - niet precies ideaal voor iedereen. In dit artikel zullen we enkele tips bekijken om een ​​advocaat voor vermogensplanning te helpen identificeren die kan helpen ervoor te zorgen dat de juiste documenten worden opgesteld om deze problemen te voorkomen.

Bepaal of u een advocaat nodig heeft

Estate planning is iets dat iedereen zou moeten overwegen, maar niet iedereen heeft een advocaat voor vermogensplanning nodig om dit voor elkaar te krijgen. Een persoon zonder kinderen en weinig bezittingen zou bijvoorbeeld een testament kunnen opstellen met behulp van online diensten zoals LegalZoom of Nolo met weinig risico op complicaties. Deze online opties zijn vaak veel goedkoper dan het inhuren van een advocaat voor vermogensplanning en bieden de perfecte oplossing voor eenvoudige financiële situaties en gezinsdynamiek.

Personen met een hoog eigen vermogen, complexe gezinsdynamieken, complexe financiële situaties of gehandicapte personen ten laste moeten mogelijk een advocaat voor vermogensplanning inhuren om te zorgen voor een goede planning voor de toekomst. Omdat veel online services alleen gestandaardiseerde sjablonen bieden, kunnen advocaten voor estate planning helpen bij het aanpakken van meer specifieke problemen die zich in dergelijke situaties vaak voordoen, zoals of een erfenis al dan niet van invloed is op het recht op invaliditeitsfinanciering van een persoon met een handicap.

Doe due diligence van tevoren

Advocaten voor vermogensplanning hebben veel openbare bestanden waarnaar kan worden verwezen voordat ze vergaderingen kunnen beleggen, hetzij telefonisch of persoonlijk. Als u op zoek bent naar advocaten voor vermogensplanning, neem dan contact op met de plaatselijke of plaatselijke orde van advocaten en / of zoek naar certificeringen van de raad zoals de nationale vereniging van landgoedplanners en de geaccrediteerde landgoedplanner van de raad, waarin de deskundigheid van de advocaat op het gebied van estate planning en aanverwante diensten wordt getoond. .

Vraag tijdens een vergadering de estate planning-advocaat over hun praktijk, ontwikkel een volledig begrip van de kosten en vraag om referenties. Deze verwijzingen kunnen met name helpen bij het identificeren van advocaten met een goede vastgoedplanning en andere immateriële activa die moeilijk te vinden zijn uit openbare registers of marketingmateriaal, hoewel verwijzingen waarschijnlijk op zijn minst een beetje bevooroordeeld zijn.

Alles op papier krijgen

De honoraria van makelaars in vermogensplanning variëren van persoon tot persoon, terwijl verschillende staten verschillende regels en overwegingen hebben.Om problemen te voorkomen, moet u alle details over de kosten vooraf schriftelijk opgeven en deze bij de hand houden. Deze eenvoudige stappen helpen u ervoor te zorgen dat u niet wordt overladen voor enig aspect van het planningsproces en dat u aan het eind alle benodigde documenten ontvangt.

Informeer bij een advocaat hierover naar de estate planning lawyer als deze verzekerd is en een registratie bijhoudt van die verzekering. Fouten gemaakt door de advocaat kunnen kostbaar zijn om de weg te repareren, met name in gevallen van nalaten nadat iemand is overleden. Deze verzekeringsdocumenten garanderen dat de advocaat verantwoordelijk kan worden gehouden voor deze kosten als deze het gevolg zijn van fouten die zijn gemaakt tijdens het planningsproces.

De bottom line

Meer dan de helft van de Amerikanen met kinderen heeft geen wilskracht, wat de noodzaak van estate planning benadrukt. De eerste stap bij het vinden van een advocaat voor vermogensplanning is bepalen of het nodig is om er een in te huren op basis van uw individuele financiële en gezinssituatie. De tweede stap is om een ​​due diligence uit te voeren om een ​​shortlist te formuleren van kandidaten die telefonisch of persoonlijk kunnen worden gecontacteerd voor een vergadering. De derde stap is om alles op papier te krijgen en ervoor te zorgen dat de advocaat verzekerd is om onnodige kosten of problemen onderweg te vermijden.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder