Persoonlijke Financiën

Top 4 Best Value Airlines

Top 10 Business Class airlines 2017 (Mei 2019).

Anonim

De zomer is in volle gang en als je net als de rest van ons bent, denk je waarschijnlijk dat weekends het best ergens leuk worden doorgebracht. Toch kunnen die reizen naar Las Vegas en New York prijzig zijn als ze niet van tevoren worden gepland. Natuurlijk, opduiken op de luchthaven en hopen ergens warm op stand-by te vliegen (een oude truc die niet meer werkt) klinkt als een leuk en avontuurlijk ding om te doen. Maar al snel zit je vast in de hype en als de ticket agent je vertelt dat er geen goedkope vluchten beschikbaar zijn en dat de volgende vlucht naar een zonnige bestemming één is naar Orlando voor $ 1, 000 per ticket, Ik zou willen dat je deze beste luchtvaartmaatschappijen herinnerde.

Southwest Airlines

Southwest Airlines Co. ( LUV ) is beroemd binnen de luchtvaartgemeenschap om baanbrekend werk te verrichten in de "10 minuten durende bocht" - waarbij een goedkope luchtvaartmaatschappij het vliegtuig landt en schoonmaakt en klaar om in 10 minuten in te schepen. Door vliegtuigen sneller van de grond te krijgen, kunnen luchtvaartmaatschappijen per dag meer vluchten maken en de productiviteit van werknemers verhogen, wat resulteert in meer geld voor de luchtvaartmaatschappij en goedkopere tickets voor klanten.

Southwest heeft een van de hoogste klanttevredenheidsbeoordelingen in Amerika en is populair vanwege de zangmedewerkers. Alle Southwest-vluchten bieden WifF, live TV, Beats-audio en video op aanvraag. Een andere manier waarop de luchtvaartmaatschappij geld bespaart, is via het open-seatingplan. Hoewel het principe 'wie het eerst komt, het eerst maalt' niet voor iedereen is, helpt het de ticketprijzen laag te houden en dat maakt klanten blij.

Alaska Airlines

Alaska Airlines ( ALK ), een vreemd uit Seattle gevestigd bedrijf, was een van de eerste luchtvaartmaatschappijen in Amerika. Nadat het bedrijf in 1932 van start ging, had het economische tegenslagen te verduren om vandaag te verschijnen als de beste luchtvaartmaatschappij op het gebied van klanttevredenheid acht jaar rijden. De luchtvaartmaatschappij is niet goedkoop, maar de onberispelijke service in combinatie met een geweldig loyaliteitsprogramma maakt vliegen met Alaska Airlines een goede waarde voor reizigers. Aan boord zijn vluchten voorzien van WiFi-toegang en de eigen Starbucks-koffie van Seattle. Trouw aan zijn wortels in de Pacific Northwest, is de luchtvaartmaatschappij toegewijd aan duurzaamheid - haar piloten gebruiken iPads in plaats van milieuonvriendelijke papieren handleidingen en bepaalde vliegtuigen worden voorzien van biobrandstof .

JetBlue

JetBlue Corp. ( JBLU ), een relatief nieuwe luchtvaartmaatschappij, is de laatste tijd in het nieuws vanwege vergoedingen.Ondanks de nieuwe ingecheckte zak, is JetBlue nog steeds de beste optie voor Amerikanen die op zoek zijn naar een goede prijs. Met als doel " de mensheid terug te laten vliegen ", biedt de luchtvaartmaatschappij snel extraatjes. De luchtvaartmaatschappij is bijvoorbeeld de enige lowcost-maatschappij die privé-stoelen aanbiedt in de eerste (Mint) -klasse.

Kunt u geen suitestoel betalen? De economy class van JetBlue is nog steeds een uitstekende prijs - de luchtvaartmaatschappij biedt gratis en onbeperkte snacks, live tv, gratis basis WiFi (samen met betaalde premium WiFi), ApplePay en de meest beenruimte in Amerika . Gooi het gemak van vliegen van en naar kleinere luchthavens binnen en je zult begrijpen waarom JetBlue zo populair is onder veelvliegers.

Virgin America

Het internet is dol op Virgin America Inc. ( VA ). Richard Branson heeft in 2007 alleen de nieuwste luchtvaartmaatschappij op deze lijst geïntroduceerd en deze heeft recent de IPO gehad. Met een eersteklas cabine, weerspiegelt de dienst van Virgin JetBlue's maar schiet uiteindelijk tekort wanneer je het aanbod van bedrijven vergelijkt.

Klanten van Virgin America kunnen WiFi gebruiken, gratis tv kijken, elektronica opladen en eten bestellen via een media-apparaat met touchscreen. Lage prijzen terzijde, klanten kunnen ook profiteren van een leuke crew met mensen die zich niet gedragen alsof ze er gewoon zijn om de klok te slaan - een ambiance die echt een vakantie kan maken.

The Bottom Line

In een wereld waar luchtvaartmaatschappijen voortdurend de ticketprijzen verhogen, steeds meer mensen in hetzelfde vliegtuig proppen en geld in rekening brengen voor alle kleine dingen die ze kunnen, hebben deze vier luchtvaartmaatschappijen een andere route gekozen. Met lage kosten, uitstekende service en toewijding aan de klant, begrijpen deze goedkopere luchtvaartmaatschappijen dat wanneer je zuurverdiende centen uitgeeft aan een vliegticket, je niet alleen een stoel huurt, maar dat je een ervaring koopt.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Amazone om te wennen met YouTube voor advertentiedollars: rapport
Investeren

Amazone om te wennen met YouTube voor advertentiedollars: rapport

Met de online videoadvertentiemarkt die aan het opwarmen is, Amazon. com Inc. ( AMZN ) houdt verschillende gesprekken met marketeers om hen naar zijn videoplatform te lokken in een direct bod om onweer te stelen van Alphabet Inc. ( GOOG ) - eigendom van YouTube. Onder verwijzing naar verschillende niet-benoemde bronnen,
Lees Verder
Rekening Bruto: QE is Financial Methadone
Investeren

Rekening Bruto: QE is Financial Methadone

In zijn laatste maandelijkse brief van 6 februari, Bill Bruto van Janus Capital Group Inc. (JNS) richt zich op de massale expansie van de wereldwijde balans van de centrale bank, van ongeveer $ 2 biljoen in 2003 tot een gigantische $ 12 triljoen aan het einde van 2016. In hun inspanningen om de activaprijzen te verhogen en te induceren een beetje echte groei door de rentetarieven naar nul (of zelfs in negatief gebied) te duwen,
Lees Verder