Financieel Adviseur

Top 4 Communications Mutual Funds

Nobody wants you to know this (especially the Mutual Fund Industry) (Juni- 2019).

Anonim

De telecommunicatie-industrie bestaat uit een breed scala van bedrijven die deelnemen bij het verschaffen van een verscheidenheid aan communicatie over een afstand. Onder communicatiebedrijven vallen bedrijven die zich bezighouden met het aanbieden van telefoondiensten, televisie, radio, draadloze netwerken en computernetwerken aan consumenten en bedrijven, maar ook bedrijven die hardware en software produceren om telecommunicatiediensten efficiënter of toegankelijker te maken. De communicatie-industrie is robuust en breidt zich voortdurend uit door technologische vooruitgang, die beleggers de mogelijkheid biedt om deel te nemen aan een op groei gerichte aandelenmarkt bij de aanschaf van telecommunicatiefondsen.

Bedrijven die actief zijn in de communicatiesector, hebben het potentieel om een ​​indrukwekkend rendement te genereren voor investeerders, met name degenen die betrokken zijn bij het creëren, onderhouden of distribueren van nieuwe communicatietechnologie. De sector brengt echter een zekere mate van risico met zich mee, wat leidt tot een hoge mate van volatiliteit in vergelijking met de bredere markt. Zoals het geval is met het merendeel van op groei gerichte effecten, stellen communicatievoorraden beleggers bloot aan marktrisico, liquiditeitsrisico en regelgevingsrisico, wat allemaal kan leiden tot aanzienlijke waardeverminderingen in de tijd. Nieuwkomers op de telecommunicatiemarkt vormen minder een bedreiging voor gevestigde bedrijven in de sector als gevolg van door de overheid opgelegde toetredingsdrempels, maar sterke concurrentie blijft een van de grootste spelers in de sector. Beleggers kunnen het hefboomeffect in het groeipotentieel van de sector het best benutten door andere aandelen en schuldposities op te nemen die gediversifieerd zijn tussen niet-gecorreleerde sectoren op binnenlandse en internationale markten. Beleggingsfondsen bieden een minder risicovolle methode om deel te nemen aan de communicatiesector, aangezien elk fonds meerdere aandelenposities heeft die bedoeld zijn om de totale risicoblootstelling voor beleggers te verminderen.

T. Rowe Price Media and Telecommunications Fund

Het T. Rowe Price Media and Telecommunications Fund werd opgericht in oktober 2013 en wordt momenteel beheerd door Paul D. Greene II via T. Rowe Price Investments. Het beleggingsfonds tracht beleggers kapitaalgroei op lange termijn te bieden door het vermogen van het fonds te beleggen in gewone aandelen van media-, telecommunicatie- en technologiebedrijven.Het grootste deel van de $ 3 van het fonds. 41 miljard beheerde activa worden gebruikt om bedrijven te kopen die vallen binnen het bereik van de grote of middelgrote ondernemingen die zich bezighouden met internet, publicaties, films, kabel- en satelliettelevisie, telefoons, mobiele diensten en technologische apparatuur. De beheerders van het fonds beleggen in buitenlandse en binnenlandse emittenten als onderdeel van de beleggingsmix.

Vanaf september 2015 heeft het T. Rowe Price Media and Telecommunications Fund een rendement op jaarbasis van 14,5% op jaarbasis van 10 jaar. De kostenratio van het fonds is 0. 8%, wat lager is dan de gemiddelde kostenratio van de categorie beleggingsfondsen in categorie 1. 32%. Beleggers betalen geen vooraf of uitgestelde belasting op de aankoop of inkoop van aandelen, maar een minimale initiële investering van $ 2, 500 is vereist voor niet-gekwalificeerde accounts. Topbedrijven in het beleggingsfonds zijn Amazon op 6. 74%, American Tower Corporation op 5. 34%, Liberty Global op 5. 29%, Crown Castle International Corporation op 5. 2% en de Priceline Group op 5. 15%.

Putnam Global Telecommunication Fund

Het Putnam Global Telecommunication Fund is in december 2008 gelanceerd en wordt sindsdien beheerd door Vivek Gandhi. Het beleggingsfonds streeft ernaar beleggers kapitaalgroei te bieden op de lange termijn door het grootste deel van het beleggersvermogen te beleggen in gewone aandelen van large- en mid-caps over de hele wereld. In het fonds opgenomen ondernemingen zijn ondernemingen die direct betrokken zijn bij activiteiten in verband met de ontwikkeling, productie of verkoop van communicatiediensten of communicatieapparatuur. Fondsbeheerders selecteren een mix van zowel groei- als waardeaandelen. Ze kunnen beleggen in derivaten, zoals futures, opties, transacties in vreemde valuta, warrants en swapcontracten met het oog op afdekking naar goeddunken van de fondsbeheerder.

Het beleggingsfonds heeft een rendement op jaarbasis van 15 jaar op 15 jaar gecreëerd voor beleggers met een kostenratio van 1. 29%. Beleggers zijn verplicht een vooruitbetaling van 5.75% te betalen voor elke aankoop van aandelen, hoewel er geen uitgestelde verkoopkosten worden opgelegd. Er is geen minimale initiële investering vereist. Topholdings binnen het Putnam Global Telecommunication Fund omvatten Vodafone Group op 12%, AT & T op 10. 57%, Softbank Corporation op 6. 03%, Telecom Italia op 5. 88% en KDDI Corporation op 4. 92%.

Fidelity Select Wireless Portfolio

Fidelity Select Wireless Portfolio werd opgericht in 2000 en wordt momenteel beheerd door Kyle Weaver met Fidelity Investments. Het beleggingsfonds streeft naar kapitaalgroei door ten minste 80% van de fondsactiva te beleggen in effecten van bedrijven die voornamelijk actief zijn in draadloze communicatiediensten of -producten. De beleggingsmix van het fonds omvat buitenlandse en binnenlandse emittenten, en de managers van het fonds maken gebruik van fundamentele analyses om elk effect te screenen op de algehele financiële sterkte en positie in de sector. Vanaf september 2015 beheert het beleggingsfonds $ 234. 57 miljoen activa.

De Fidelity Select Wireless Portfolio heeft een jaarlijks rendement van 7 jaar op 10 jaar gegenereerd.62%, met een kostenratio van 0. 85%. Het beleggingsfonds is onbelast, maar een minimale initiële investering van $ 2, 500 is vereist voor zowel gekwalificeerde als niet-gekwalificeerde accounts. Topbedrijven met het beleggingsfonds zijn Apple, Inc. op 24,4%, American Tower Corporation op 7,4%, Qualcomm, Inc. op 6,43%, AT & T, Inc. op 5,9% en Vodafone Group op 5 13%.

Rydex Telecommunications Fund

Het Rydex Telecommunications Fund begon in september 2004 en werd sinds de oprichting beheerd door Michael P. Byrum. Byrum en zijn team van portfoliomanagers trachten beleggers kapitaalgroei te bieden binnen het fonds door ten minste 80% van de fondsactiva te beleggen in aandelen van telecommunicatiebedrijven met hoofdkantoor in de Verenigde Staten. Het fonds kan ook naar eigen goeddunken van de fondsbeheerder beleggen in bepaalde derivaten, waaronder futurescontracten, opties op effecten en aandelenindices. Het merendeel van de holdings binnen het beleggingsfonds valt binnen de mid- en smallcap-categorieën. Vanaf september 2015 beheert het beleggingsfonds $ 11. 88 miljoen beleggersvermogen.

Het Rydex Telecommunications Fund heeft een rendement op jaarbasis van 1.14% op jaarbasis behaald met een relatief hoge kostenratio van 1. 6%. Een initiële verkoopprijs van 4. 75% is vereist voor beleggers die nieuwe aandelenaankopen doen, hoewel het geen uitgestelde verkoopkosten beoordeelt. Een minimale initiële investering van $ 2. 500 is vereist voor niet-gekwalificeerde accounts. Topposities binnen het beleggingsfonds omvatten Verizon Communications op 8. 63%, AT & T op 8. 4%, Cisco Systems, Inc. op 7. 39%, Qualcomm, Inc. op 6. 32% en T-Mobile op 3. 56%.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder