Investeren

Top Pluktaanvoergroeten nu: Credit Suisse

Lil Uzi Vert - Top (Juli- 2019).

Anonim

De detailhandel in de VS kan worstelen en geconfronteerd worden met een golf van faillissementen, maar er zijn hoogtepunten in bepaalde categorieën met Credit Suisse wijzend bij The Home Depot Inc. (HD) en Lowe's Companies Inc. (LOW).

In een onderzoeksrapport van afgelopen donderdag zei de bank van Wall Street dat het Home Depot, een winkel voor thuisverbetering, beschouwt als een 'best-in-class' retailer met een sterk managementteam en deelneemt aan een deel van de detailhandel dat groei. Wat meer is, Home Depot is relatief geïsoleerd van e-commerce, dat heeft allerlei detailhandelaren van goedkopere artikelen pijn gedaan. Immers, consumenten in de markt voor een nieuw apparaat of benodigdheden voor een groot project thuis, zijn nog meer geneigd om naar een fysieke winkel te gaan in plaats van online te winkelen.

"Vanuit een macrostandpunt verwachten we dat de statistieken van de huizenmarkt robuust blijven", schreef Credit Suisse-analist Seth Sigman in het rapport. "Bovendien laat onze klant Monitor Woningmarkt zien dat de huizenmarkttendensen van Home Depot gezond blijven. "De analist merkte ook op dat de retailer van huisverbetering zou moeten profiteren van de aanhoudende vertraging van zijn retailactiviteiten door Sears Holdings Corp. (SHLD) voor zowel apparatuur als gereedschappen en meer aandacht voor de professionele markt en toenemende samenwerking met leveranciers. Sigman zei dat de banken in Wall Street verwachten dat de groei met dubbele cijfers zal doorgaan, ondanks de beperkte mogelijkheden om de vierkante meters te laten groeien.

In mei toonde de National Association of Home Builders / Wells Fargo-enquête vertrouwen bij woningbouwers op het op één na hoogste niveau sinds 2005. De verkoopcijfers voor woningen in het eerste kwartaal waren de beste sinds hetzelfde kwartaal van 2007. Bovendien blijkt uit cijfers van het Census Bureau dat het percentage eerste huizenkopers toeneemt naar het langetermijngemiddelde, en online onroerendgoedvermeldingen, bedrijf Trulia, constateren dat nieuwe huishoudens vaker zoeken naar huizen dan ze huren, per Journal. Dat is een goed voorteken voor de retailers, omdat nieuwe huiseigenaren meestal geld uitgeven aan projecten in het hele huis. (Zie ook: Wat drijft de boom in woningbouwvoorraden .)

Zoals voor Home Depot-concurrent Lowe's, zei Sigman dat het ook profiteert van de kracht op de markt voor woningverbetering en ook "enigszins beschut is" "Van de impact van e-commerce. "De sector voor woningverbetering geniet van de voordelen van een robuust herstel van de huizenmarkt met een opgehoopte vraag naar verbouwingsprojecten en productvervanging", schreef de analist. Credit Suisse zei dat Lowe's zou moeten profiteren van de uitbreiding van het aantal professionele klanten, investeringen in technologie en de overname van RONA, een Canadese thuisverbeteringsketen met 539 locaties die een omzet van meer dan $ 6 miljard genereren.(Zie ook: Lowe's neemt de handen uit naar Home Depot in Canada .)

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten
Plastic kaarten

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten

Elke dag valt er een enorme hoeveelheid informatie op het menselijk brein. De informatie die je dagelijks gebruikt, nestelt zich vast in je geheugen, maar als sommige kennis slechts af en toe wordt gebruikt, bestaat het risico iets belangrijks te vergeten. Het is niet verwonderlijk dat veel mensen zich het codewoord niet meer herinneren van hun bankkaart
Lees Verder
Hoe account nummer te veranderen
anders

Hoe account nummer te veranderen

Elke boekhouding doet niet zonder documenten die zijn ontworpen om de nodige informatie met betrekking tot de activiteiten van de onderneming te verzamelen, verwerken en opslaan. Documenten zijn dragers van de nodige gegevens met betrekking tot betalingen, contante transacties, enz. De informatie die is gespecificeerd in de boekhouddocumenten geeft alle gegevens en de volgorde van gebeurtenissen weer vanuit een economisch oogpunt
Lees Verder