Investeren

Onder Armor Is in 'Growth Purgatory': Bernstein

Does Pink Armor Nail Gel Really Work? (Mei 2019).

Anonim

Hoewel de aandelen van atletiek- en schoenenbedrijf Under Armor Inc. in Baltimore ( UAA ) tot nu toe een daling van bijna 40% zijn afgenomen Versus de S & P 500-index 11. 6% rally over dezelfde periode, analisten bij Bernstein waarschuwen beleggers dat er meer nadeel zal zijn. (Zie ook: Koop Lululemon on Nike, Under Armour Weakness: BofA. )

In een rapport over de schoenensector suggereert Bernstein dat het recente push-in-sportschoenen van Under Armor het bedrijf heeft veranderd in een "groeivloed" . "

Groei: 26 en Nix?

Terwijl Under Armour concurreert met de Amerikaanse rivaal Nike Inc. ( NKE ), deed de Duitse speler Adidas AG ( ADDYY ) nieuw leven en groeide een groeiend aantal bedrijven op de athleisure trend, zoals Lululemon Athletica Inc. ( LULU ), heeft Under Armour gepoogd zich te diversifiëren buiten de herenkleding en categorieën uit te bouwen zoals dameskleding, direct-to-consumer en schoenen.

Bernstein, die UAA scoort op underperforming met een $ 14 koersdoel, is vooral verontrust door de inspanningen van het bedrijf om zijn schoenenindustrie te vernieuwen, erop wijzend dat het segment nog steeds onder de $ 1 miljard mark. "De omzet in de categorie daalde voor Under Armour in Q2, de eerste keer dat dit sinds 2010 is gebeurd, omdat beoordelingen door ervaren experts Under Armor lager blijven rangschikken dan grote concurrentie in kwaliteit en omdat sommige productlanceringen (bijv. De Curry 3), naar eigen zeggen van het bedrijf, teleurgesteld, "lees de notitie.

Bernstein benadrukte internationale verkopen als een "interessante groeimogelijkheid" voor Under Armour, aangezien het segment momenteel slechts 16% van de totale omzet uitmaakt. Maar terwijl het bedrijf zich verder uitbreidt naar nieuwe regio's, zal de wereldwijde expansie naar verwachting geen vertraging in de Amerikaanse dollar compenseren, schrijft de beleggingsonderneming. Uiteindelijk is Bernstein er nog steeds niet van overtuigd dat Under Armor terug zal kunnen komen naar de groeicijfers van 20% die hij gedurende 26 opeenvolgende kwartalen had behouden. (Zie ook: Nike, Under Armour-aandelen Slip on Adidas Pressure. )

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Amazone om te wennen met YouTube voor advertentiedollars: rapport
Investeren

Amazone om te wennen met YouTube voor advertentiedollars: rapport

Met de online videoadvertentiemarkt die aan het opwarmen is, Amazon. com Inc. ( AMZN ) houdt verschillende gesprekken met marketeers om hen naar zijn videoplatform te lokken in een direct bod om onweer te stelen van Alphabet Inc. ( GOOG ) - eigendom van YouTube. Onder verwijzing naar verschillende niet-benoemde bronnen,
Lees Verder
Rekening Bruto: QE is Financial Methadone
Investeren

Rekening Bruto: QE is Financial Methadone

In zijn laatste maandelijkse brief van 6 februari, Bill Bruto van Janus Capital Group Inc. (JNS) richt zich op de massale expansie van de wereldwijde balans van de centrale bank, van ongeveer $ 2 biljoen in 2003 tot een gigantische $ 12 triljoen aan het einde van 2016. In hun inspanningen om de activaprijzen te verhogen en te induceren een beetje echte groei door de rentetarieven naar nul (of zelfs in negatief gebied) te duwen,
Lees Verder