Investeren

Onder Armor Is in 'Growth Purgatory': Bernstein

Does Pink Armor Nail Gel Really Work? (Juli- 2019).

Anonim

Hoewel de aandelen van atletiek- en schoenenbedrijf Under Armor Inc. in Baltimore ( UAA ) tot nu toe een daling van bijna 40% zijn afgenomen Versus de S & P 500-index 11. 6% rally over dezelfde periode, analisten bij Bernstein waarschuwen beleggers dat er meer nadeel zal zijn. (Zie ook: Koop Lululemon on Nike, Under Armour Weakness: BofA. )

In een rapport over de schoenensector suggereert Bernstein dat het recente push-in-sportschoenen van Under Armor het bedrijf heeft veranderd in een "groeivloed" . "

Groei: 26 en Nix?

Terwijl Under Armour concurreert met de Amerikaanse rivaal Nike Inc. ( NKE ), deed de Duitse speler Adidas AG ( ADDYY ) nieuw leven en groeide een groeiend aantal bedrijven op de athleisure trend, zoals Lululemon Athletica Inc. ( LULU ), heeft Under Armour gepoogd zich te diversifiëren buiten de herenkleding en categorieën uit te bouwen zoals dameskleding, direct-to-consumer en schoenen.

Bernstein, die UAA scoort op underperforming met een $ 14 koersdoel, is vooral verontrust door de inspanningen van het bedrijf om zijn schoenenindustrie te vernieuwen, erop wijzend dat het segment nog steeds onder de $ 1 miljard mark. "De omzet in de categorie daalde voor Under Armour in Q2, de eerste keer dat dit sinds 2010 is gebeurd, omdat beoordelingen door ervaren experts Under Armor lager blijven rangschikken dan grote concurrentie in kwaliteit en omdat sommige productlanceringen (bijv. De Curry 3), naar eigen zeggen van het bedrijf, teleurgesteld, "lees de notitie.

Bernstein benadrukte internationale verkopen als een "interessante groeimogelijkheid" voor Under Armour, aangezien het segment momenteel slechts 16% van de totale omzet uitmaakt. Maar terwijl het bedrijf zich verder uitbreidt naar nieuwe regio's, zal de wereldwijde expansie naar verwachting geen vertraging in de Amerikaanse dollar compenseren, schrijft de beleggingsonderneming. Uiteindelijk is Bernstein er nog steeds niet van overtuigd dat Under Armor terug zal kunnen komen naar de groeicijfers van 20% die hij gedurende 26 opeenvolgende kwartalen had behouden. (Zie ook: Nike, Under Armour-aandelen Slip on Adidas Pressure. )

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten
Plastic kaarten

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten

Elke dag valt er een enorme hoeveelheid informatie op het menselijk brein. De informatie die je dagelijks gebruikt, nestelt zich vast in je geheugen, maar als sommige kennis slechts af en toe wordt gebruikt, bestaat het risico iets belangrijks te vergeten. Het is niet verwonderlijk dat veel mensen zich het codewoord niet meer herinneren van hun bankkaart
Lees Verder
Hoe account nummer te veranderen
anders

Hoe account nummer te veranderen

Elke boekhouding doet niet zonder documenten die zijn ontworpen om de nodige informatie met betrekking tot de activiteiten van de onderneming te verzamelen, verwerken en opslaan. Documenten zijn dragers van de nodige gegevens met betrekking tot betalingen, contante transacties, enz. De informatie die is gespecificeerd in de boekhouddocumenten geeft alle gegevens en de volgorde van gebeurtenissen weer vanuit een economisch oogpunt
Lees Verder