Inzichten

Eenhoorn Nachtmerrie: de grote namen die verliezen nemen in Theranos

Power Rangers Mystic Force Episodes 1-32 Season Recap | Retro Kids Superheroes History | Magic (Juli- 2019).

Anonim

De regelgevende sancties en de groeiende lijst van rechtszaken die de start van Theranos, de technologie voor consumentengezondheidszorg, teisteren, kan leiden tot miljoenen dollars verlies voor een aantal van vooraanstaande bedrijfsleiders en rijke families. Eerder deze week meldde de Wall Street Journal dat media-tycoon Rupert Murdoch, CEO van News Corp (NWSA), Riley Bechtel en de familie-gecontroleerde Cox Enterprises Inc. behoren tot de lijst van investeerders die grote bedragen inzetten op het succes van Theranos. Volgens de Journal riskeren Murdoch en Cox elk ongeveer $ 100 miljoen te verliezen. (Zie ook voor gerelateerde literatuur: Hoe Rupert Murdoch een Media Tycoon werd. )

Under Legal Siege

In de afgelopen tijd werd Theranos gedwongen geconfronteerd met een aantal juridische gevechten. Sinds vorige maand verdedigt Theranos naar verluidt niet minder dan acht rechtszaken, in Californië en Arizona, die beweren dat sommige patiënten onnauwkeurige bloedtestresultaten kregen van de vingerpriktechnologie van het bedrijf, wat verder leidde tot ernstige gezondheidsproblemen, waaronder hartaanvallen. (Zie ook: Theranos sluit bloedtestvoorzieningen af, sluit 40% van het personeel af. )

Deze maand werd het bedrijf opnieuw getroffen met een rechtszaak van $ 140 miljoen die werd ingediend door een farmaceutische reus Walgreens Boots Alliance Inc. (WBA). In het pak beweerde Walgreens dat Theranos hen misleidde over de feitelijke nauwkeurigheid en veiligheid van hun medische technologie. Bovendien is er een groeiende lijst met rechtszaken tegen investeerders ingediend tegen Theranos. Het had ook te maken met een aantal regelgevende sancties, waaronder de intrekking van de exploitatievergunning in Californië.

Afname van de waardering

Nadat Forbes het tijdschrift een geschatte waarde van $ 9 miljard heeft gegeven, heeft het de waardering van Theranos verlaagd tot $ 800 miljoen. In een artikel dat deze zomer werd gepubliceerd, legde Forbes uit dat hun schatting vooral afnam vanwege de aanhoudende juridische veldslagen en de onthulling dat de jaarlijkse omzet minder dan $ 100 miljoen bedraagt.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten
Plastic kaarten

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten

Elke dag valt er een enorme hoeveelheid informatie op het menselijk brein. De informatie die je dagelijks gebruikt, nestelt zich vast in je geheugen, maar als sommige kennis slechts af en toe wordt gebruikt, bestaat het risico iets belangrijks te vergeten. Het is niet verwonderlijk dat veel mensen zich het codewoord niet meer herinneren van hun bankkaart
Lees Verder
Hoe account nummer te veranderen
anders

Hoe account nummer te veranderen

Elke boekhouding doet niet zonder documenten die zijn ontworpen om de nodige informatie met betrekking tot de activiteiten van de onderneming te verzamelen, verwerken en opslaan. Documenten zijn dragers van de nodige gegevens met betrekking tot betalingen, contante transacties, enz. De informatie die is gespecificeerd in de boekhouddocumenten geeft alle gegevens en de volgorde van gebeurtenissen weer vanuit een economisch oogpunt
Lees Verder