Investeren

Univision trekt programmering van charterkabel (CHTR)

Orkaan Ernesto trekt naar Mexico en Belize (Juli- 2019).

Anonim

De hits blijven komen voor Charter Communications Inc. ( CHTR ) en de overname van Time Warner Cable. Op dezelfde dag dat de procureur-generaal in New York een rechtszaak tegen Charter instelde over wat de toezichthouder zei dat internet-snelheden met een lagere snelheid dan geadverteerd was, trok Univision Communications Inc. het signaal van de kabel-tv-service van Charter.

De overstap door het grootste Spaanse mediabedrijf van de natie kwam nadat de twee een geschil over de voorwaarden voor het uitvoeren van de Univision-programmering niet konden oplossen. "Charter Communications heeft voortdurend alle herhaalde, oprechte inspanningen van Univision om overeenstemming te bereiken, verworpen", zei Univision in een verklaring. "Als gevolg hiervan heeft het Charter besloten om zijn abonnees blijvende toegang tot Latijns-Amerika's populairste entertainment en sport en meest vertrouwde nieuwsinhoud te ontzeggen. "

Univision ging verder met te zeggen dat de overnames van Time Warner Cable en Brighthouse by Charter het de op één na grootste kabelexploitant in de VS hebben gemaakt, die het" enorme marktmacht "geeft en dat het een verplichting heeft tegenover zijn klanten om toegang te bieden tot inhoud die 'in-taal en in-cultuur' is. "

Klaar om gesprekken opnieuw te starten

Univision zei dat het klaar was om besprekingen met Charter opnieuw op te starten om overeenstemming te bereiken over de voorwaarden voor het uitvoeren van de programmering. De beslissing van Univision om zijn signaal van Charter af te geven, betekent dat zijn kanalen niet beschikbaar zullen zijn voor grote delen van New York, Los Angeles en Dallas, maar ook voor andere steden in het land. Charter wil Univision een vervoerskostenvergoeding betalen die in overeenstemming is met zijn reeds bestaande contract met Time Warner, maar Univision wil dat Charter hun contract respecteert, niet het contract dat met Time Warner Cable wordt gesloten, omdat de tarieven met Charter hoger zijn dan het contract met Time Warner. "Dit maakt deel uit van een voortdurende strijd tegen megafusies om ervoor te zorgen dat er op de mediamarkt verschillende meningen en kansen zijn voor minderheden," zei Univision in zijn verklaring. (Zie meer: ​​ Charter Hit With Lawsuit Over Fees . )

Eerder diende procureur-generaal Eric Schneiderman van New York een rechtszaak aan in het Supreme Court van de staat, waarin werd beweerd dat Handvest internetabonnees heeft bedrogen en misleid door te beloven een niveau van service dat het niet kon leveren. Een deel van de online-inhoud die de Spectrum-kabeldienst niet kon leveren, omvat Netflix-, Facebook- en videogameplatforms. De rechtszaak is het resultaat van een onderzoek dat in oktober is gestart.

Het Handvest zei in een verklaring dat het door het proces werd teleurgesteld, nota nemend van de breedband-snelheidsreclame dateert van voorafgaand aan Handvest dat Time Warner Cable verkrijgt, dat dan zijn naam in Spectrum verandert."Het charter heeft al aanzienlijke investeringen gedaan in het belang van het upgraden van de Time Warner-kabelsystemen en het leveren van de best mogelijke ervaring aan klanten", aldus het bedrijf, aldus Reuters.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten
Plastic kaarten

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten

Elke dag valt er een enorme hoeveelheid informatie op het menselijk brein. De informatie die je dagelijks gebruikt, nestelt zich vast in je geheugen, maar als sommige kennis slechts af en toe wordt gebruikt, bestaat het risico iets belangrijks te vergeten. Het is niet verwonderlijk dat veel mensen zich het codewoord niet meer herinneren van hun bankkaart
Lees Verder
Hoe account nummer te veranderen
anders

Hoe account nummer te veranderen

Elke boekhouding doet niet zonder documenten die zijn ontworpen om de nodige informatie met betrekking tot de activiteiten van de onderneming te verzamelen, verwerken en opslaan. Documenten zijn dragers van de nodige gegevens met betrekking tot betalingen, contante transacties, enz. De informatie die is gespecificeerd in de boekhouddocumenten geeft alle gegevens en de volgorde van gebeurtenissen weer vanuit een economisch oogpunt
Lees Verder