Investeren

Was Obama Good of Bad for Hedge Funds?

President Barack Obama Owns Anthony Scaramucci | All In | MSNBC (Juni- 2019).

Anonim

Het is geen geheim dat hedge funds het als groep niet goed hebben gedaan sinds de financiële crisis van 2008. Deze periode, die zich uitstrekt over de afgelopen acht jaar, valt ook samen met de tijd waarin president Obama zijn functie uitoefende. Maar is er een verband tussen het beleid van Obama en de benadering van economische besluitvorming en het lot van hedgefondsen die de afgelopen jaren hebben gestreden? Nieuw onderzoek en informatie suggereren dat er mogelijk een verband is.

Er zijn veel verschillende factoren om te overwegen

Hoewel het waar is dat hedgefondsen de afgelopen acht jaar in een inzinking zijn gegaan, in de hele sector, is het niet meteen duidelijk hoeveel van de rol die president Obama speelde in de situatie . Volgens data aggregator en analysebedrijf Hedge Fund Research hebben hedgefondsen over het algemeen 8 achtereenvolgende jaren achtergebleven bij de grotere aandelenmarkt, sinds Obama aantrad. Deze slechte rendementen gepaard gaande waren een golf van beleggersaflossingen, herstructurering van vergoedingen en meer om de hedge fund-industrie te laten opschrikken.

Hedgefondsen zijn zelf verantwoordelijk voor een groot deel van de problemen waarmee zij in die tijd te maken hebben gehad. Volgens een rapport van Fortune zijn veel fondsen sinds 2008 'overdreven bearish', waarbij ze teveel nadruk legden op het beschermen van hun kapitaal door middel van marktneutrale strategieën, dat ze de mogelijkheid hebben opgegeven om meer indrukwekkende opbrengsten binnen te halen, zoals de hedge fund industrie heeft naam gemaakt met. Managers die meer bereid zijn om risico's te nemen, hebben vaak gezien dat die grotere inzetten op grote schaal averechts werken. Bill Ackman's falen met Valeant Pharmaceuticals en David Einhorn's SunEdison take zijn prominente voorbeelden. Het feit dat veel hedgefondsbeheerders hun beleggingsstrategieën baseren op het kopiëren van prominente beleggers, betekent dat een slechte beslissing voor een bedrijf kan uitvergroten tot een veel groter aantal verliezen voor de sector.

Dus hoe is Obama gerelateerd?

Hoewel Obama niet heeft gedicteerd welke investeringsbeslissingen de fondsen zouden moeten maken of dat fondsen allemaal in dezelfde soorten beleggingen zouden moeten terechtkomen, heeft hij in de afgelopen paar jaar wellicht een subtielere rol gespeeld in hedge fund-fortuinen. Een van de gebieden waar hedgefondsen ontbraken, is met betrekking tot woningbouwverstrekkers Fannie Mae en Freddie Mac, die beide tijdens zijn voorzitterschap bij Obama betrokken raakten. Terwijl Obama de rendementen van die twee fondsen onderdrukte, zagen bedrijven met beleggingen hun vermogensgroei opdrogen. Het overheidsbeleid tegen fusies en belastinginvesteringen vormde ook een probleem voor sommige hedgefondsen met een focus op kapitalisatie op dergelijke soorten evenementen.En, natuurlijk, onder Obama is de SEC strenger geweest met zijn onderzoeken en vervolging van handel met voorkennis en andere schendingen. Maar is het echt de schuld van Obama dat hedgefondsbeheerders bestaande wetten overtreden?

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder