Investeren

Weatherford, EOG Appeal to Different Crowds (WFT, EOG)

Calling All Cars: I Asked For It / The Unbroken Spirit / The 13th Grave (Juli- 2019).

Anonim

De voorraad van Weatherford International (WFT) stortte hard in eind oktober en begin november. De prijzen daalden drastisch en toen de prijzen eenmaal daalden, stegen de prijzen dramatisch. Het volume was in beide richtingen hoog, wat betekent dat verkopers en kopers allebei enthousiast reageerden. Het bedrijf was er altijd in geslaagd om goede inkomstenrapporten te leveren en leek op de rand van insolventie te staan.

Daarentegen bewogen EOG Resources (EOG) zijwaarts, zonder drama gedurende dezelfde periode. Volume was licht en de voorraad leek een vrij tamme basis te vormen. Het bedrijf was altijd winstgevend geweest en leek zijn tijd af te wachten, wachtend op de stijging van de olieprijzen.

Momentum-traders houden van aandelen zoals Weatherford. Zulke handelaren kunnen slechts enkele uren of dagen een voorraad houden terwijl ze proberen te profiteren van plotselinge schommelingen in prijs. Ze nemen snel winst en gaan naar buiten. Het maakt niet uit of het bedrijf een sombere toekomst heeft, omdat ze alleen geïnteresseerd zijn in het heden.

Langetermijnbeleggers zoeken aandelen zoals EOG Resources. Het doel is om gedurende vele maanden of jaren geld te verdienen. Dit soort beleggen vereist een stabiel bedrijf met toenemende inkomsten en winst. Het aandelenoverzicht moet een aanhoudende uptrend laten zien die is gebaseerd op sterke bedrijfsfundamenten en projecties. (Zie ook: EOG overleeft pessimisme ten opzichte van de OPEC-deal .)

Zowel WFT als EOG braken uit over nieuws van de OPEC-overeenkomst om de olieproductie te beperken en zo de olieprijzen te verlagen. Het is onwaarschijnlijk dat de stijgende olieprijzen op tijd zijn gekomen om Weatherford te redden van zijn slechte financiële toestand. Het is zeer waarschijnlijk dat hogere olieprijzen de winst van EOG zullen verhogen. (Zie ook: Welk OPEC-land moet zijn olieproductie verminderen? )

Het succes op de aandelenmarkt komt van weten wat voor soort belegger u bent. Het combineren van een day-trading benadering met een langetermijnbenadering van investeerders is contraproductief. Beide benaderingen vereisen veel leren en oefenen, en er is altijd iets nieuws te leren. Beide proberen kan tot een ramp leiden. Waarom? Omdat je maar één persoonlijkheid hebt terwijl je twee tegenovergestelde strategieën probeert te beheersen.

Beheers de aanpak die bij je persoonlijkheid past en wijdt je een leven lang aan het leren van die ene methode, en je zult waarschijnlijk het meeste succes hebben.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten
Plastic kaarten

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten

Elke dag valt er een enorme hoeveelheid informatie op het menselijk brein. De informatie die je dagelijks gebruikt, nestelt zich vast in je geheugen, maar als sommige kennis slechts af en toe wordt gebruikt, bestaat het risico iets belangrijks te vergeten. Het is niet verwonderlijk dat veel mensen zich het codewoord niet meer herinneren van hun bankkaart
Lees Verder
Hoe account nummer te veranderen
anders

Hoe account nummer te veranderen

Elke boekhouding doet niet zonder documenten die zijn ontworpen om de nodige informatie met betrekking tot de activiteiten van de onderneming te verzamelen, verwerken en opslaan. Documenten zijn dragers van de nodige gegevens met betrekking tot betalingen, contante transacties, enz. De informatie die is gespecificeerd in de boekhouddocumenten geeft alle gegevens en de volgorde van gebeurtenissen weer vanuit een economisch oogpunt
Lees Verder