Beheren Van Het Vermogen

Wat te doen als u overbodig bent uit een wil

Wat te doen met een overbodige agrarische bedrijfswoning? (Juni- 2019).

Anonim

Wordt overgelaten uit een wil is niet een situatie waar de meeste mensen in willen zijn. Maar soms wanneer een wil aan het licht komt, is de inhoud onverwacht. Ze kunnen diegenen uitsluiten die aannamen dat ze zouden worden opgenomen. Als je uit een testament wordt gelaten, zijn er een aantal tijdgevoelige stappen die je moet nemen om op zijn minst duidelijk te maken wat er is gebeurd en misschien om het te betwisten. In de meeste gevallen moet je dwang, verminderde mentale capaciteit of regelrechte fraude bewijzen om de wilsverklaring van een williger te laten zijn.

Beoordeel de kosten

Voordat u een aanhouding bij een advocaat plaatst, moet u wat nuchter nadenken. Als u geen familie bent en nooit in een vorige testament bent genoemd, kunt u de wil niet betwisten. Als de erflater (de overledene) eerder een overerving met u heeft besproken, noteer dan zoveel als u zich kunt herinneren. Gebruik hier een schatting van de dollarwaarde (geld of bezittingen). Als het nooit is besproken maar geïmpliceerd, moet u een hoge en een lage schatting geven van wat u redelijkerwijs had kunnen ontvangen op basis van uw kennis van de nalatenschap van de erflater.

Als dit bedrag niet voldoende is om de kosten van een consultatie met een vastgoedadvocaat te dekken, loop dan weg. Zelfs als het twee keer zoveel is als de retainer, is lopen misschien nog steeds de betere weg, want sommige slechtste landgoedgevechten kosten meer in juridische kosten dan de erfenis. Dus, denk goed na voordat je advocaat wordt.

Een kopie krijgen van de wil

Iedereen die een testament maakt, heeft het laatste woord over wie wel en wie niet wil. Als je denkt dat de wil is veranderd, misschien onder dwang of verminderde mentale capaciteit, dan kun je hopelijk achterhalen hoe en waarom. Vraag de uitvoerder om de huidige test, eventuele eerdere versies en een lijst met items.

Een goede uitvoerder vergelijkt gewoonlijk exemplaren van de testament en zal eventuele significante wijzigingen noteren. Het is dus mogelijk dat een kennisgeving van de uitvoerder uw eerste aanwijzing is dat u uit het testament bent verwijderd. Als u niet op de hoogte wordt gebracht voordat het testament in probate verschijnt, kunt u een kopie krijgen van de probaatbank . Je krijgt ook te horen hoe lang je het testament moet betwisten. Staten hebben verschillende regels en tijdlijnen, dus misschien wil je een advocaat helpen om de kopie te krijgen en de wedstrijd eerder dan later in te dienen.

Advocaat Up

Weet je nog toen je berekende of het de juridische strijd waard was? Nu is het tijd om te betalen. Als je zonder advocaat een kopie van het testament hebt gekregen, zou je er nu een moeten vinden. Laat de advocaat de testament zien en vermeld waarom u een juridische uitdaging wilt indienen.

Kortom, de erflater heeft het recht om het landgoed te verspreiden volgens elke gril waar hij of zij zin in heeft. Om de testament te betwisten, heb je een geldige reden nodig. Deze zijn redelijk eenvoudig.Je moet redelijkerwijs bewijzen dat de erflater het mentale vermogen ontbeerde om te begrijpen wat er aan de hand was toen de huidige wil werd ondertekend, onder druk werd gezet om het te veranderen of dat het testament niet voldeed aan staatsvoorschriften en dus niet legaal is.

Uw advocaat zal kunnen zien of het om deze redenen een waardevolle uitdaging is. Als u geen gronden heeft, bestaat er nog steeds de mogelijkheid dat u een claim kunt indienen op het landgoed. Een voorbeeld zou zijn als u onbetaald werk deed voor de erflater waarvoor u kosten kunt claimen. Nogmaals, je zou de waarde van de claim moeten overwegen tegen de kosten van het maken ervan.

Een wedstrijd indienen

Als u gronden heeft, dient uw advocaat een wedstrijd tegen de testament in. Het doel van deze juridische procedure is om de huidige testamentent ongeldig te maken en een eerdere test uit te voeren waarin u wordt vermeld als begunstigde . Als u uit verschillende revisies van het testament bent weggelaten, zijn uw kansen slanker omdat meerdere testamenten ongeldig moeten worden verklaard. De bewijslast zal ook op je neerkomen, dus wees voorbereid op een moeilijk gevecht.

Overweeg bemiddeling

In plaats van het uit te vechten in een totale rechtszaak die u en de nalatenschap in juridische kosten zal uitputten, kan uw advocaat de weg wijzen naar de boedel naar bemiddeling. Mediation kan je misschien dichter bij een resolutie brengen dan een langdurige rechtszaak.

De bottom line

Helaas, als je uit een testament wordt gelaten, zul je een zware strijd moeten maken om een ​​deel van het landgoed te krijgen. Voordat u begint, moet u ervoor zorgen dat het gevecht financieel zinvol is, waarbij de potentiële winst ver boven de juridische kosten ligt. Overweeg ook de emotionele tol. Om een ​​testament met succes aan te vechten, moet je in de meeste staten bewijs van dwang, verminderd mentaal vermogen of regelrechte fraude hebben.

Dit kunnen zeer moeilijke dingen zijn om te bewijzen, ongeacht uw persoonlijke overtuigingen. Het belangrijkste is, zorg ervoor dat je een lang gesprek hebt met je advocaat over de kansen op ongeldigverklaring van de wil en andere alternatieven die mogelijk bestaan. Het achterlaten van een wil is vreselijk, maar het verspillen van tijd, geld en emoties die vechten tegen een verloren strijd zal erger zijn.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder