Belastingen

Wat u krijgt gecontroleerd door de IRS op belasting van 2016

The Secrets Donald Trump Doesn't Want You to Know About: Business, Finance, Marketing (Juni- 2019).

Anonim

De Internal Revenue Service (IRS) verzamelt ongeveer $ 7 voor elke $ 1 besteedt aan handhaving, dus het is geen wonder dat het bureau meer dan 1. 2 miljoen belastingaangiften voor 2015 heeft gecontroleerd, vaak door het gebruik van IRS-auditvlaggen. Ook al zijn de Kansen voor een belastingaudit momenteel de laagste in jaren - misschien nog wel, het loont nog steeds om op veilig te spelen. Bepaalde items brengen u altijd een groter risico van een audit, zoals een hoog inkomen hebben of reis- en entertainmentkosten voor uw bedrijf claimen.

Wat u wellicht niet weet, is dat de IRS ook elk jaar specifieke handhavingsprioriteiten heeft, meestal op basis van gebieden waar het door fraude te veel geld verliest.

IRS-audittriggers voor 2016 Individuele belastingaangiften

U moet op de hoogte zijn van deze vijf handhavingsprioriteiten, zodat u extra voorzichtig kunt zijn met het claimen van wat u mag claimen en het bijhouden van gedegen gegevens ter ondersteuning van uw terugkeer in het geval u gecontroleerd. Dit is geen volledige lijst; het is eerder een verzameling van items die waarschijnlijk van invloed zijn op grote aantallen belastingbetalers. (Zie voor meer informatie 10 IRS Audit Red Flags en 6 Big IRS rode vlaggen voor gepensioneerden .)

1. Claims voor 100% bedrijfsvoertuig-gebruik

"Het is een rode vlag om te zeggen dat u een voertuig hebt en het 100% voor zaken kunt gebruiken," zegt geregistreerde agent, geaccrediteerde belastingadviseur en geaccrediteerde belasting bereider Abby Eisenkraft, auteur van "101 Ways to Stay Off the IRS Radar "en CEO van Choice Tax Solutions Inc. in New York City. Hoewel 100% zakelijk gebruik voor een paar mensen legitiem kan zijn, zullen de meeste mensen dat voertuig ook gebruiken om van en naar het werk te rijden, en de IRS beschouwt dit als een woon-werkkost, die geen zakelijke aftrek is maar een persoonlijke uitgave. Mensen gebruiken ook vaak bedrijfsvoertuigen voor persoonlijke boodschappen. "Om 100% zakelijk gebruik te claimen, heeft u een ander voertuig nodig om van en naar het werk te komen en te laten zien dat u het bedrijfsvoertuig niet voor persoonlijk gebruik hebt gebruikt," legt Eisenkraft uit.

De IRS geeft de regels voor het in mindering brengen van de kosten van een voertuig dat u gebruikt voor zaken in Topic 510, zakelijk gebruik van een auto. U kunt kiezen uit twee methoden: de standaard kilometerstand (54 cent per mijl in 2016) of de methode van de werkelijke kosten. Als u in aanmerking komt om een ​​van beide methoden te gebruiken, wordt u aangemoedigd om degene te gebruiken die u de grotere aftrek geeft.U moet gedetailleerde gegevens bijhouden van het gebruik en de uitgaven van uw bedrijfsvoertuig om uw aftrek te onderbouwen. (Zie voor meer informatie Wat u moet doen als u een audit uitvoert .)

2. Alimentatieaftrek

De eerste vereiste dat een betaling als alimentatie voor IRS doeleinden moet worden beschouwd, is dat het wordt bepaald door een echtscheidingsbesluit - met andere woorden, het is niet vrijwillig. De betaler en ontvanger moeten ook geen gezamenlijke aangifte bij elkaar indienen en mogen, als ze juridisch gescheiden zijn, geen lid zijn van hetzelfde huishouden. Het geld moet specifiek voor echtelijke ondersteuning zijn - geen kinderbijslag, ondersteuning van onroerend goed of een andere vorm van betaling. Alimentatiebetalingen zijn aftrekbaar voor de betaler, zelfs als de belastingbetaler niet specificeert en worden geteld als belastbaar inkomen voor de ontvanger. IRS-publicatie 504 heeft verdere details.

"Als u alimentatie hebt ontvangen en deze niet hebt gerapporteerd bij uw belastingaangifte, is het een eenvoudige kruiscontrole voor de IRS," schrijft Eisenkraft in haar boek. "De betaler, die zeker de aftrek wil, moet uw naam en sofinummer meedelen om de aftrek te krijgen. De IRS vergelijkt de retouren om er zeker van te zijn dat alles in orde is. "Joshua Zimmelman, president van Westwood Tax & Consulting in Rockville Centre, N. Y., voegt eraan toe dat als twee ex-echtgenoten de betaling en ontvangst van alimentatie ongelijk rapporteren, dit ertoe kan leiden dat een of beide partijen worden gecontroleerd. (Zie voor meer Waarom mensen niet op hun belastingaangifte liegen .)

3. Verhuur-Property-Loss kortingen

"De rode vlag van huurverliezen komt in het spel wanneer iemand beweert een vastgoedprofessional te zijn als ze een paar huurwoningen hebben," zegt Eisenkraft. Mensen willen graag claimen dat ze vastgoedprofessionals zijn, zodat ze hun inkomsten uit onroerend goed als bedrijfsinkomsten kunnen behandelen en meer zakelijke aftrekposten kunnen krijgen.

De IRS beschouwt activiteiten in onroerend goed voor onroerend goed over het algemeen als passieve activiteiten, waarvan u inkomsten uit het gebruik van materiële zaken ontvangt in plaats van een dienst te verlenen. Als gevolg van deze categorisering kunt u uw verliezen gewoonlijk niet aftrekken tenzij u inkomsten uit andere passieve activiteiten, zoals handels- of bedrijfsactiviteiten waaraan u niet materieel deelnam, hebt om deze verliezen te compenseren. U kunt echter overtollige verliezen overbrengen naar het volgende belastingjaar.

De enige keer dat inkomsten uit onroerend goed niet als passief worden beschouwd, is als u een vastgoedprofessional bent, gedefinieerd door de IRS als iemand die meer dan 750 uur aan vastgoedactiviteiten per jaar uitvoert en meer dan de helft van zijn jaarlijkse activiteiten activiteit is in onroerend goed transacties of bedrijven waarin die persoon materieel deelneemt. Zie IRS Publication 925 voor details. De IRS zal een aantal factoren bekijken, zegt Eisenkraft - inclusief of een persoon een full-time dagbaan heeft die de bron is van het grootste deel van zijn of haar inkomen en dat goed is voor het grootste deel van zijn of haar tijd - om te zien of de belastingbetaler komt echt in aanmerking voor zakelijke behandeling in tegenstelling tot passieve activiteiten.

4. Groot schema C Verlies van een activiteit die op een hobby lijkt

Sommige mensen zijn geneigd om hun hobby's als bedrijven te classificeren, zodat ze hun uitgaven kunnen aftrekken.Als je hobby consequent winstgevend is, kan je aftrek gerechtvaardigd zijn. Zo niet, kijk uit.

De IRS definieert een bedrijfsactiviteit als iets dat u voornamelijk doet voor inkomsten of winst en dat u voortdurend en regelmatig betrokken bent. De IRS beschouwt uw activiteit waarschijnlijk als een bedrijf waarmee u winst maakt als het drie van de vijf opeenvolgende jaren winstgevend is. Maar die periode van vijf jaar begint pas in het eerste jaar waarin je winst maakt en je krijgt pas het voordeel van de twijfel als je drie winstgevende jaren hebt.

Dit zijn slechts richtlijnen, geen regels, maar ze zijn lastig, en het kan zijn dat u de hulp van een belastingdeskundige nodig heeft om te weten te komen hoe u waarschijnlijk wordt beoordeeld in een IRS-audit. Bovendien geeft de IRS haar examinatoren opdracht om "alert te zijn op situaties waarin de belastingbetaler inkomsten en / of uitgaven heeft gemanipuleerd om aan de bepaling van de vermoedingsregel te voldoen. "

Alleen omdat je inkomen voortkomt uit een hobby, wil dat nog niet zeggen dat je het niet hoeft te melden; dat doe je, op regel 21 van formulier 1040. En je kunt het inkomen van je hobby compenseren met de uitgaven die aan je hobby zijn verbonden. Je kunt gewoon geen verlies voor je hobby claimen om je gewone inkomen te compenseren.

Activiteiten met een groot belastingvoordeel voor de belastingbetaler of met grote uitgaven en weinig of geen inkomsten zullen zorgvuldiger worden onderzocht. De IRS somt zelfs bepaalde activiteiten op die volgens hem een ​​hogere kans hebben om echt hobbies te zijn en geen bedrijven: vliegtuigcharter, artiest, autoracen, bowlen, ambachtelijke verkoop, directe verkoop, hondenfokkerij, entertainer, landbouw, vissen, gokken, paard racen, paarden fokken, motorcross racen, fotografie, verhuur, postzegels verzamelen, jacht charter en schrijven.

Eisenkraft schrijft in haar boek dat een voormalige klant van haar opschepte over het melden van een verlies aan een bijzaak gedurende 20 jaar. Ze zegt dat terwijl het bedrijfsleven verliezen kan lijden, zoveel jaren verlies alleen maar betekent dat de belastingbetaler nog niet is gepakt. "Als je al decennia geen winst hebt gemaakt, is dat een goede indicatie dat je geen winstoogmerk hebt, geen zakelijk inzicht hebt en het tijd is om te stoppen. Of toegeven dat het een hobby is, geen bedrijf, "schrijft Eisenkraft.

5. Earned Income Tax Credit Claims

De IRS heeft zoveel fraude met betrekking tot terugbetaalbare belastingvoordelen ervaren dat het dit jaar de restituties uitstelt naar indieners die een deel ervan declareren, inclusief het krediet voor verdiende inkomstenbelasting (EITC of EIC). Terugbetaalbare belastingverminderingen zijn met name gevoelig voor frauduleuze claims, omdat u nog steeds kunt worden betaald, zelfs als u geen belasting verschuldigd bent, terwijl andere kredieten in het beste geval uw belastingaanslag tot nul reduceren. Mensen begaan EITC-fraude door het bedenken van een nepbedrijf of te lage bedrijfsinkomsten en / of door het claimen van andermans kinderen als hun eigen kinderen.

Belastingbetalers komen mogelijk in aanmerking voor het EITC als ze een beperkt bedrag aan arbeidsinkomsten hebben: bijvoorbeeld een maximum van $ 44, 846 in 2016 voor belastingplichtigen die getrouwd zijn en gezamenlijk een kind in behandeling hebben.Dit gezin zou in aanmerking komen voor een tegoed van maximaal $ 3, 373. Sancties voor frauduleus claimen van belastingkredieten zijn onder meer het verbod op het claimen van het krediet in toekomstige jaren en civielrechtelijke boetes.

Eisenkraft schrijft dat de overheid gemakkelijk frauduleuze aangiften kan herkennen, omdat belastingplichtigen precies het juiste bedrag aan inkomsten eisen om zich te kwalificeren. Het gebruik van een belasting bereider zal u niet besparen; je komt in de problemen, en de bereider ook als je betrapt wordt. Gebruik de EITC Assistant van IRS om te zien of u in aanmerking komt om dit tegoed te claimen. Als u het EITC claimt, moet u bereid zijn dit te onderbouwen met inkomsten- en uitgavenverslagen voor uw bedrijf (indien van toepassing) en met het bewijs dat de kinderen die u hebt geclaimd bij u wonen en in aanmerking komen.

Xavier Epps, eigenaar van XNE Financial Advising in Alexandria, Va., En een IRS geregistreerde belastingaangifte bereider, zegt dat de IRS dit jaar meer tijd heeft om de opbrengsten van filers die het EITC claimen en controlesystemen in detail te bekijken kijk of de persoon die de terugbetaling claimt het verschuldigd is. In het verleden gaf de IRS de restitutie uit en onderzocht pas later of de belastingbetaler in aanmerking kwam om het te declareren. (Zie voor meer Zijn IRS-audits willekeurig? )

Belastingproblemen voorkomen

"De beste manier voor belastingbetalers om fouten op deze items te voorkomen, is om alle documentatie te bewaren en te onthouden een open dialoog voeren met uw belastingberouwer bij het voorbereiden van uw belastingen ", zegt Raymond Haller, een fiscale partner bij de boekhoudfirma Grassi & Co. in Jericho, NY" Als uw belastingadviseur denkt dat u misschien de envelop in gaat, stop dan en stel uzelf deze vragen vragen, "zegt hij:

  1. Is de uitgave echt gewoon en noodzakelijk, en beschik ik over de juiste documentatie om de IRS te verstrekken als ik een audit heb ondergaan? Als ook het antwoord nee is, wordt de vraag:
  2. Bespaart vandaag een paar duizend dollar aan belasting die de hoofdpijn de moeite waard is als ik voor controle ben geselecteerd en deze belastingen moet betalen met boetes en rente plus aanvullende professionele vergoedingen om mij te vertegenwoordigen?

Verder, legt hij uit, als je eenmaal op de radar van de IRS bent, zal hij je waarschijnlijk in de toekomst opnieuw controleren om er zeker van te zijn dat je voldoet aan de belastingwetgeving. (Zie voor meer Moet je jezelf vertegenwoordigen tegenover de IRS? )

De bottom line

Een laatste opmerking: oplichters gebruiken graag de diepgewortelde angst van een IRS-audit om te stelen van hen. Praat niet met iemand die je belt en zegt dat ze van de IRS komen en reageer niet op e-mails die beweren van de IRS te zijn. Identiteitsdiefstal is een ander probleem: onderneem onmiddellijk actie door een politierapport in te dienen en de IRS te waarschuwen als u belastingaankondigingen ontvangt over een bedrijf dat u niet bezit of een W-2 van een bedrijf waarvoor u niet hebt gewerkt.

Als u vragen heeft over de legitimiteit van belastingaangiften of telefoontjes, neemt u rechtstreeks contact op met de IRS via de informatie bij IRS. gov, de officiële IRS-website. (Zie voor meer informatie 5 tips om veilig te blijven tegen IRS Tax Scams .)

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder