Financieel Adviseur

Waar Beleggersloyaliteit ligt: ​​bedrijf of adviseur?

Dj Buddha feat Munga - Waar (Official Lyric Video) | 2018 Music Release (Juli- 2019).

Anonim
Zijn investeerders loyaler aan hun financieel adviseur of financiële dienstverlener? Een recente studie van Spectrem Group heeft vastgesteld dat de loyaliteit van welgestelde beleggers aan hun financiële adviseurs en financiële instellingen de op een na belangrijkste is voor artsen en tandartsen.

Helaas lijkt die loyaliteit niet te vertalen naar verwijzingen van klanten.

Het rapport,

Klantentrouw onder vermogende beleggers, is gebaseerd op onderzoek uitgevoerd bij meer dan 3 000 welgestelde beleggers met een vermogenssaldo van $ 100, 000 tot $ 25 miljoen. (Zie voor verwante literatuur: Wat de meest behoeftigen het meest van hun financieel adviseur. ) Adviseur vs. bedrijf

Precies de helft van de investeerders zegt dat ze bij het bedrijf blijven als hun adviseur vertrok, terwijl de andere helft zei dat ze zouden verhuizen omdat die relatie belangrijker voor hen is dan het bedrijf waarvoor de adviseur werkt.

De studie vond kleine variaties op basis van het welvaartsniveau van een belegger. Terwijl miljonairs (die met een nettowaarde tussen $ 1 miljoen en $ 5 miljoen) en zeer vermogende beleggers (met een nettowaarde tussen $ 5 miljoen en $ 25 miljoen) gelijkmatig verdeeld zijn, massa-rijke beleggers (met een nettowaarde tussen $ 100, 000 en $ 1 miljoen) leunen licht in de richting van de voorkeur om bij het bedrijf te blijven.

De studie wijst erop dat het mogelijk is dat de massa-welgestelden, een segment dat scheept naar jongere beleggers, misschien niet evenveel tijd investeren in de relatie met de adviseur. Dit maakt de keuze om bij het bedrijf te blijven aantrekkelijker. Tweederde van de beleggers die liever bij de firma willen blijven doen dit omdat de veiligheid en merknaam van het bedrijf belangrijker is dan de relatie met de adviseur.

"Dit is een belangrijk onderwerp omdat adviseurs van tijd tot tijd van bedrijf veranderen, en beleggers moeten een keuze maken om bij het bedrijf te blijven of bij de adviseur te komen," zei Spectrem-president George H. Walper Jr. in een verklaring. "Zelfs als de individuele relatie sterk is, kan de keuze moeilijk zijn. Er zijn veel factoren die worden gewogen bij het nemen van die beslissing en het tevredenheidsgevoel van een belegger kan worden aangetast. "(Voor gerelateerde informatie, zie:

Belangrijkste redenen Welvarend Millennials Fire Advisors. ) Loyaliteitsniveau

Toen hen werd gevraagd hun algehele loyaliteitsniveau te beoordelen, beoordeelden welgestelde beleggers zichzelf hoog, 83 26 op een schaal van 100 punten. Op de vraag hoe vaak ze anderen verwijzen naar hun financiële instelling, zei slechts 9% heel vaak. Over het algemeen verwijst slechts 30% anderen naar hun financiële instelling.

Het onderzoek toonde ook aan dat welgestelde beleggers de hoogste waarde hechten aan de kwaliteit van de dienstverlening van een adviseur bij het evalueren van hun relatie.Ze rangschikten het hoger dan de prijs en accountfuncties. De belangrijkste reden waarom klanten van financiële provider wisselen, is te wijten aan een gebrek aan proactiviteit, wat direct verband houdt met de kwaliteit van de dienstverlening die zij ontvangen.

Naarmate hun vermogen toeneemt, neemt de loyaliteit van beleggers ten opzichte van hun financieel adviseur toe. Beleggers met een zeer hoog vermogenniveau hebben het hoogste loyaliteitsniveau. Spectrem wijst erop dat dit hoogstwaarschijnlijk is omdat financiële adviseurs meer tijd doorbrengen met rijke klanten, vanwege de behoefte aan een groter aantal diensten die rijkere beleggers nodig hebben. (Zie voor verwante literatuur:

Gids voor adviseurs voor millennial clients. ) "Beleggers vertellen ons dat servicekwaliteit de basis is voor klantloyaliteit", zegt Walper. "En loyaliteit gebaseerd op het bouwen van een sterke Relatie is de sleutel tot het overtuigen van klanten om doorverwijzingen te maken, wat een belangrijke manier is om nieuwe business te genereren. " Niet verwonderlijk zijn welgestelde beleggers die zichzelf erg afhankelijk achten van hun adviseurs veel loyaler aan die persoon dan aan het merk. Zelfzuchtige beleggers die alleen adviseurs gebruiken voor belangrijke gebeurtenissen in het leven, zijn eerder geneigd loyaal aan het merk te zijn, vond Spectrem.

De bottom line

Welvarende beleggers zijn over het algemeen gelijk verdeeld als het gaat om loyaal te zijn aan hun adviseur versus de financiële dienstverlener waar hij of zij werkt. Adviseurs die hun loyaliteit ten goede willen laten komen, moeten zich richten op de kwaliteit van hun diensten en een sterke relatie opbouwen met hun klanten. (Voor gerelateerde informatie, zie:

Hoe een top financieel adviseur te zijn.

)

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten
Plastic kaarten

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten

Elke dag valt er een enorme hoeveelheid informatie op het menselijk brein. De informatie die je dagelijks gebruikt, nestelt zich vast in je geheugen, maar als sommige kennis slechts af en toe wordt gebruikt, bestaat het risico iets belangrijks te vergeten. Het is niet verwonderlijk dat veel mensen zich het codewoord niet meer herinneren van hun bankkaart
Lees Verder
Hoe account nummer te veranderen
anders

Hoe account nummer te veranderen

Elke boekhouding doet niet zonder documenten die zijn ontworpen om de nodige informatie met betrekking tot de activiteiten van de onderneming te verzamelen, verwerken en opslaan. Documenten zijn dragers van de nodige gegevens met betrekking tot betalingen, contante transacties, enz. De informatie die is gespecificeerd in de boekhouddocumenten geeft alle gegevens en de volgorde van gebeurtenissen weer vanuit een economisch oogpunt
Lees Verder