Investeren

Verschillende analisten hebben verklaard dat de risico-

How we take back the internet | Edward Snowden (Juli- 2019).

Anonim

Verschillende analisten hebben verklaard dat de risico-rendementsverhouding van het kopen van Apple Inc. ( AAPL ) aandelen is verzuurd, omdat de aandelen van het bedrijf meer zijn gestegen dan 50% dit jaar, waardoor het bedrijf meer dan $ 250 miljard aan marktwaarde heeft gewonnen, volgens CNBC . Hoewel de aandelen van de technologiegigant een zeer succesvol jaar hebben doorgemaakt, zijn sommigen bezorgd dat de rally te ver is gegaan, te snel. (Zie voor meer informatie ook: Wat maakt Apple zo waardevol? )

Een 'moeilijke' tijd om te kopen, zegt analist

Apple is een 'geweldig bedrijf' dat een 'epische run' maakt, "Mike Binger, senior portefeuillemanager voor Gradient Investments, verklaarde tijdens CNBC's" Trading Nation. " Het is echter "moeilijk" om nu in het bedrijf te stappen, zei hij. Larry McDonald, de maker van de Bear Traps Report investering nieuwsbrief, was het ermee eens dat dit misschien niet de beste tijd is om de aandelen van het bedrijf te kopen, en verklaart dat "je wilt kopen in angst en jezelf in zelfgenoegzaamheid wilt verkopen."

Sharp Gains

Apple-aandelen zijn gesloten voor $ 174. 09 op maandag 27 november, laat Google Finance zien. Op dit niveau waren ze ongeveer 50. 3% year-to-date (YTD), Google Finance-gegevens worden weergegeven. De marktkapitalisatie van het bedrijf bedroeg ruwweg $ 893 miljard, minder dan 1% lager dan $ 900 miljard, een niveau dat eerder deze maand werd bereikt, meldde CNBC in een tweede artikel.

Sterk bullish sentiment

Zelfs na deze scherpe rally zijn veel analisten optimistisch over Apple's aandelen, merkte McDonald op, volgens het eerste CNBC-artikel. Hij verklaarde dat de aandelen waarschijnlijk de komende jaren een pullback zullen ervaren, waarbij staat dat de groeiverwachtingen voor dit en volgend jaar al worden ingehaald in inkomsten, die in het boekjaar 2019 zullen "uitvallen".

"Ik denk dat je op dat moment een terugval in de voorraad zult krijgen," zei hij. (Zie voor meer informatie ook: Apple-voorraad bevindt zich op een belangrijk draaipunt . )

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten
Plastic kaarten

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten

Elke dag valt er een enorme hoeveelheid informatie op het menselijk brein. De informatie die je dagelijks gebruikt, nestelt zich vast in je geheugen, maar als sommige kennis slechts af en toe wordt gebruikt, bestaat het risico iets belangrijks te vergeten. Het is niet verwonderlijk dat veel mensen zich het codewoord niet meer herinneren van hun bankkaart
Lees Verder
Hoe account nummer te veranderen
anders

Hoe account nummer te veranderen

Elke boekhouding doet niet zonder documenten die zijn ontworpen om de nodige informatie met betrekking tot de activiteiten van de onderneming te verzamelen, verwerken en opslaan. Documenten zijn dragers van de nodige gegevens met betrekking tot betalingen, contante transacties, enz. De informatie die is gespecificeerd in de boekhouddocumenten geeft alle gegevens en de volgorde van gebeurtenissen weer vanuit een economisch oogpunt
Lees Verder