Pensioen

Werkt langer. Besparen voor eerdere pensionering

The Savings and Loan Banking Crisis: George Bush, the CIA, and Organized Crime (Juni- 2019).

Anonim

Als het leven in de weg zit, denken veel mensen: "Ik zal gewoon langer werken dan zich zorgen te maken over het opslaan van nu." (Zie De nieuwe pensioenleeftijd .) Besparen kan heel moeilijk zijn als u probeert de maandelijkse rekeningen te halen en kinderen door de universiteit heen te krijgen.

Langer werken werkt niet altijd

Babyboomers hebben het experiment met langer werken geprobeerd en het werkt vaak niet voor hen. Het Employee Benefits Research Institute voltooide in 2012 een studie met de volgende conclusie: "In totaal meldde meer dan de helft van de werknemers (53%) dat ze van plan waren langer te werken dan ze zouden willen om een ​​ziekteverzekering via werk te blijven ontvangen." Slechts 19% van de gepensioneerden kon dat doen, vooral vanwege onverwachte gezondheidsproblemen of de noodzaak om voor een familielid te zorgen. "De Affordable Care Act heeft natuurlijk de ziekteverzekering voor veel gepensioneerden veranderd, maar het vinden en behouden van een baan is nog moeilijker voor oudere werknemers.

Een McKinsey-studie van gepensioneerden in 2008 vond soortgelijke problemen: "Velen zullen niet kunnen blijven werken vanwege gezondheidsproblemen of andere leeftijdsgebonden problemen. Uit onze enquête bleek dat de helft van de vervroegde pensioengerechtigden dat om gezondheidsredenen deed. "Het rapport ging verder met te zeggen dat langer werken - en meer kunnen besparen en niet beginnen met het afhalen van hun spaargeld tot 70 in plaats van 65 - zou verhoging van het aantal huishoudens van boomerijders bereid om hun pensionering te financieren van 38% naar 69% .Wederom hebben werknemers van 55 jaar en ouder meer moeite met inhuren als ze hun baan verliezen en de fysieke eisen van sommige banen ook een probleem kunnen zijn. t in volledige controle over hoe lang ze zullen kunnen blijven werken, zelfs als ze dat willen.

De waarde van samenstellen

In wezen gooi je de dobbelstenen als je denkt dat langer werken jouw antwoord is op niet sparen voor pensionering nu. Hoe eerder je begint, hoe minder je echt zult moeten sparen, dankzij het wonder van compounding. In wezen kan compounding je meer geld laten verdienen met fondsen die je al hebt geïnvesteerd, bijvoorbeeld als je investeert. $ 100 op 1 januari en verdien 6% op dat geld in een beleggingsfonds dat belegt in aandelen en obligaties, krijgt u $ 106 aan het eind van het jaar. Het volgende jaar start je met $ 106 en verdien je een extra $ 6. 36, iets meer omdat je zowel de eerste $ 100 als $ 6 rente hebt om meer geld mee te verdienen.

Dit is wat het weggooien van slechts $ 10 per week in een investering voor u kan doen. Stel dat je begint op de leeftijd van 20 en $ 10 weggooit per week tot je 62 bent.Hoeveel van een nest-ei kan je bouwen? We gebruikten een samengestelde interestcalculator bij MoneyChimp. com om erachter te komen. Met een jaarlijkse winst van 6% zou je een totaal van $ 96, 983 hebben. 94. Als je een beleggingsfonds gebruikt dat net iets risicovoller is met 8%, zou je totale inkomen op de leeftijd van 62 $ 170, 863 zijn. 16. Niet slecht voor $ 10 / week.

Uw pensioendoel bereiken

U kunt uw pensioensparen met iets meer pijn verbeteren. Telkens als u een verhoging krijgt, verhoogt u de hoeveelheid die u in uw nestei stopt. Als je bijvoorbeeld een toename van 3% krijgt, plaats dan een derde ervan in de pot. Je kunt nog steeds veel genieten van de raise, maar je kunt ook je toekomst helpen.

Zie Uw eigen pensioenplan samenstellen voor strategieën voor het succesvol laten groeien van uw nestei. Klik hier om te zien hoe lang (en hoeveel per maand) het zou duren om een ​​miljonair te worden. Of bekijk de beleggingsdoelencalculator op Bankrate. com om te bepalen hoeveel u jaarlijks zou moeten besparen om uw pensioendoelstellingen te bereiken.

De bottom line

Wacht niet om te sparen voor uw pensioen. Hoe vroeger je begint, hoe beter en minder pijnlijk het proces zal zijn - en hoe meer geld je uiteindelijk krijgt. Als je sparen uitstelt om met pensioen te gaan in de hoop langer te werken, zul je misschien merken dat dat plan niet werkt als het te laat is om een ​​significant nestei te bouwen.

Voor meer informatie over beide zijden van deze vraag, zie De voordelen en (meestal) nadelen van vroeg Pensioen, Niet vroegtijdig stoppen - Vervolg loopbaan in plaats en Hoe te beginnen met sparen voor pensionering . Lees dan de tutorial vanscoin-groups Retirement Planning .

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder