Beheren Van Het Vermogen

'S Werelds Top Emerging Financial Hubs

The Third Industrial Revolution: A Radical New Sharing Economy (Juli- 2019).

Anonim

De meest recente overtocht van de beste financiële centra van de wereld staat bovenaan in New York, Londen, Hong Kong en Singapore. Factoren bij het maken van een financieel topcentrum zijn onder meer een goed ondernemingsklimaat, gunstige belastingheffing, toegang tot menselijk kapitaal, infrastructuur en toegang tot reputatiemarkt. Bovendien zouden de lokale overheid en het bedrijfsleven transparant moeten opereren en zou de politieke situatie stabiel moeten zijn. De stad zelf speelt ook een belangrijke rol bij het maken van een financieel centrum. Is de stad gastvrij en aantrekkelijk voor getalenteerde expats-werknemers en klanten?

Op basis van deze factoren hebben we nieuwe financiële centra geïdentificeerd uit de Global Financial Centre Index 15-enquête. In geen enkele specifieke volgorde zijn de zes opkomende financiële centra:

  1. Busan, Zuid-Korea. Deze industriële havenstad is een nieuwkomer op de lijst. Hoewel Seoul het bredere financiële centrum is, stond Busan in de top 30 van alle financiële centra. Busan is gespecialiseerd in maritieme financiën en derivaten, expertise die is opgedaan bij het exploiteren van de vijfde drukste haven ter wereld.
  2. Shenzhen, China. Deze enorme Chinese productiestad is geografisch gepositioneerd om een ​​belangrijk nieuw knooppunt van Chinese rijkdom te worden. Het landde 18 e de Global Financial Centre Index 15 lijst. Hoewel het zeer hoge ratings van de Asia / Pacific-groep ontving, beoordeelde geen enkele respondent Shenzhen als hoog.
  3. Luxemburg. Problemen in de eurozone hebben zwaar gewogen op veel Europese centra zoals Londen en Zürich. Wegens bedrijfsvriendelijke belastingregelingen, heeft Luxemburg zijn rangschikking zien verbeteren, vooral onder Europeanen en Noord-Amerikanen.
  4. Buenos Aires, Argentinië. Buenos Aires steeg van 46 in de Global Financial Centre Index 15 van vorig jaar naar 25 in dit jaar. Politieke instabiliteit en onrust plagen dit opkomende centrum. Als de stad in staat is zich te stabiliseren, kan deze in de toekomst als een kracht opduiken om traditionele financiële centra in Amerika, zoals New York, Boston, San Francisco, Washington, DC en Toronto, uit te dagen.
  5. Tel Aviv, Israël. Ondanks de geopolitieke onrust en onenigheden trok Tel Aviv een hoge rangorde omhoog met 11 plaatsen omhoog naar nummer 21 op de lijst. De grootste fans van deze opkomende hub zijn in Europa en als de onrust afneemt, kan Tel Aviv de status ervan zien verbeteren.
  6. Riyad, Saoedi-Arabië. Deze stad scoort gunstig in het Midden-Oosten, maar ook met respondenten uit Noord- en Zuid-Amerika en Azië.Andere steden in het Midden-Oosten en Afrika, zoals Casablanca, Abu Dhabi, Bahrein en Johannesburg, verbeterden ook aanzienlijk in ranglijsten.

De bottom line

Het creëren van een wenselijk en concurrerend financieel centrum, een doel onder de opkomende financiële hubs, kan ongedaan worden gemaakt door zijn volatiliteit. Deze top zes opkomende financiële centra moeten laten zien dat ze stabiel en voorspelbaar zijn om de cut als een van de tophubs te maken.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten
Plastic kaarten

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten

Elke dag valt er een enorme hoeveelheid informatie op het menselijk brein. De informatie die je dagelijks gebruikt, nestelt zich vast in je geheugen, maar als sommige kennis slechts af en toe wordt gebruikt, bestaat het risico iets belangrijks te vergeten. Het is niet verwonderlijk dat veel mensen zich het codewoord niet meer herinneren van hun bankkaart
Lees Verder
Hoe account nummer te veranderen
anders

Hoe account nummer te veranderen

Elke boekhouding doet niet zonder documenten die zijn ontworpen om de nodige informatie met betrekking tot de activiteiten van de onderneming te verzamelen, verwerken en opslaan. Documenten zijn dragers van de nodige gegevens met betrekking tot betalingen, contante transacties, enz. De informatie die is gespecificeerd in de boekhouddocumenten geeft alle gegevens en de volgorde van gebeurtenissen weer vanuit een economisch oogpunt
Lees Verder