Investeren

WWE valt bijna 2% op licht volume (WWE)

Ruzie loopt volledig uit de hand - OH OH DAAR GAAN WE WEER (Juni- 2019).

Anonim

Aandelen van World Wrestling Entertainment Inc. (WWE) dalen met bijna twee procent tot $ 20. 54 op zeer licht volume van slechts 145, 000 aandelen. Op een gemiddelde dag verhandelt WWE ongeveer 600.000 volume-aandelen. Er is momenteel geen nieuws dat de uitverkoop van vandaag zou bestendigen, maar sinds het bedrijf begin februari resultaten rapporteerde, zijn de aandelen van WWE gestegen van $ 19 naar $ 20. 50 momenteel. Het entertainmentbedrijf bereikte een hoogtepunt van bijna $ 23 terug op 14 februari.

De koersdaling van vandaag lijkt te worden beïnvloed door een gebrek aan volume in de handel. Wanneer aandelen te weinig liquiditeit hebben, kost het niet veel om ze in een bepaalde richting te laten bewegen. Deze voorraad handelde sinds eind februari tussen $ 20 en $ 21 en de prijsactie van vandaag lijkt niet te impliceren dat er iets is veranderd.

Sinds het bedrijf resultaten heeft gerapporteerd, zijn ook analisten aan boord gesprongen. In de onderstaande grafiek is te zien dat analisten hun omzet en EPS-schattingen hebben verhoogd. Deze bullishness is waarschijnlijk de reden waarom de aandelen direct na winst zijn uitgekomen.

WWE-opbrengstramingen voor twee fiscale jaren vooruit, gegevens door YCharts

Analisten zijn op zoek naar omzetgroei van het bedrijf naar $ 823 miljoen in 2018 en $ 902 miljoen in 2019. Ondertussen is er een verwachting voor het bedrijf om EPS te laten groeien vanaf $ 0. 66 in 2018 tot $ 0. 92 in 2019. Dat zou neerkomen op een omzetgroei van 9,5% en een EPS-groei van bijna 40%. Dit zijn de groeipercentages en verwachtingen van monsters. Voor $ 0. 92 per aandeel, handelt WWE tegen een 2019 Forward P / E van 22. Daarnaast is de prijs / omzet-verhouding van 1,22 gebaseerd op een marktkapitalisatie van $ 1. 56 miljard en een omzet van $ 902 miljoen.

Misschien kwamen WWE-aandelen gewoon voor op zichzelf en nu ziet het bedrijf de afgelopen weken een kleine terugval. Aandelen lijken echter redelijk gewaardeerd op het huidige niveau.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder