Financieel Adviseur

Uw aanwezigheid op het web: hoe u het maximaliseert

Class 06 Reading Marx's Capital Vol I with David Harvey (Juni- 2019).

Anonim

Google verwerkt elke maand ongeveer 12 miljard zoekopdrachten, volgens comScore, dat alles omvat, van dinerrecepten tot praktische handleidingen. In feite is de term 'google' in 2006 toegevoegd aan het Merriam-Webster-woordenboek als een transitief werkwoord dat 'informatie over iemand of iets op het World Wide Web geeft'. "Het zou niet verrassend moeten zijn gezien deze statistieken dat klanten een financieel adviseur zullen googlen voordat ze deze persoonlijk ontmoeten.

In dit artikel bekijken we hoe u optimaal kunt profiteren van uw aanwezigheid op het web door de manier te optimaliseren waarop u op zoekmachines kijkt wanneer klanten informatie zoeken.

Bouw een online aanwezigheid

Een geweldige plek om te beginnen bij het instellen van een aanwezigheid op het web, is het beveiligen van een domeinnaam (bijvoorbeeld www.voorbeeld. ). Omdat domeinnamen een belangrijke rol spelen bij zoekmachineoptimalisatie ("SEO"), is de beste manier om in de zoekresultaten voor uw naam te verschijnen (bijv. John Doe) de aankoop van een overeenkomende domeinnaam (bijv. www. Johndoe. Com ). Als dat niet beschikbaar is, probeer dan verschillende hoofddomeinen ("TLD's") zoals www. John Doe. me plaats.

De volgende stap is het opzetten van een website over het domein die bezoekers kunnen zien. Vaak is het beste type website dat moet worden ingesteld een 'cv-website' met een kort overzicht van biografie, onderwijs, een lijst met relevante vaardigheden en eventuele onderscheidingen of erkenning. Een financieel adviseur is misschien niet op zoek naar een nieuwe baan, maar dit soort websites bieden een geweldige bron voor potentiële klanten die op zoek zijn naar meer informatie over wie ze op het punt staan ​​te ontmoeten.

Een laatste (optionele) stap is het opzetten van een blog om advies en kennis te delen met bezoekers, die kunnen helpen bij het opbouwen van een goede verstandhouding en het vestigen van geloofwaardigheid. Naast deze voordelen kunnen blogposts een waardevolle marketingtool worden door inkomende leads te maken via verwijzingen van zoekmachines of als ze door bezoekers worden gedeeld. De meeste experts raden aan om elke week een nieuwe post te maken om de inhoud fris en de website up-to-date te houden. (Voor gerelateerde informatie, zie: Een gids voor zakelijke sociale media .)

Krijg een vermelding op zoekmachines

Zoekmachines zijn een beetje een "zwarte doos" als het gaat om de gebruikte algoritmen websites zoeken en rangschikken voor een bepaalde zoekopdracht. Dat gezegd hebbende, is de beste manier om rankings te verbeteren, de beste bron voor een bepaalde zoekopdracht te worden. Een zoekopdracht voor een naam (bijv. John Doe Financial Advisor) zal waarschijnlijk een cv-website voor die persoon rangschikken (bijv.g. www. John Doe. com ) vrij hoog, vooral voor ongewone namen of wanneer er functietitels met hen zijn gespecificeerd.

Er zijn een paar belangrijke technische wijzigingen om zoekmachines te helpen:

  • Domeinnaam - De domeinnaam is een van de belangrijkste elementen die zoekmachines overwegen, dus het hebben van een domeinnaam die overeenkomt met de naam van een persoon is ideaal.
  • Trefwoorduitdrukkingen - Een cv-website moet de naam van de persoon vroeg op de pagina vermelden in een groot lettertype en met een prominente HTML-tag (bijv. H1-tag).
  • Externe links - Veel zoekmachines kijken hoe vaak een naam is gekoppeld aan een cv-website, dus het is belangrijk om deze links op de websites van werkgevers te plaatsen.
  • Bloginhoud - Hoogwaardige blogposts kunnen de zoekrangschikking vergroten voor zowel de naam van een persoon als de onderwerpen die in de blogberichten worden besproken.

Inkomende leads genereren

Het weergeven van resultaten in de zoekresultaten is geweldig, maar het zou nog beter zijn om leads voor binnenkomende marketing te genereren. Gelukkig levert het genereren van inkomende leads slechts een paar eenvoudige toevoegingen aan een website op om de informatie van een bezoeker vast te leggen en / of aan te moedigen om meer informatie te vragen. Deze toevoegingen kunnen worden uitgevoerd met behulp van gratis of betaalde hulpmiddelen, terwijl veel taken in grote mate kunnen worden geautomatiseerd. (Zie voor gerelateerde informatie: Hoe financiële adviseurs gebruikmaken van sociale media .)

Sommige marketing-toevoegingen zijn:

  • E-mails verzamelen - Een e-mailservice instellen zoals MailChimp en begin met het verzamelen van e-mailadressen van diegenen die geïnteresseerd zijn in het horen van wat je te zeggen hebt.
  • Gebruik sociale media - Maak sociale media-accounts op Twitter en Facebook en koppel deze naar blogposts, terwijl u zeker bent dat u links naar sociale media op de website opneemt.
  • Een nieuwsbrief toevoegen - Overweeg een maandelijkse nieuwsbrief te sturen, die net zo eenvoudig kan zijn als het aanbieden van blogberichten die de afgelopen maand zijn gepubliceerd.

The Bottom Line

De toenemende alomtegenwoordigheid van zoekmachines heeft de online aanwezigheid van een persoon in de moderne samenleving van groot belang gemaakt. Voor financieel adviseurs is de beste manier om hun online aanwezigheid te cureren door een cv-website te maken, ervoor te zorgen dat deze is geoptimaliseerd voor zoekmachines, deze te vullen met nuttige informatie en vervolgens locaties te maken om inkomende leads te genereren. Het instellen van deze elementen kan slechts een dag of zo duren en resulteren in een aanzienlijke verbetering van uw financiële adviesactiviteiten voor een lange tijd. (Voor gerelateerde informatie, zie: Financieel adviseurs voelen zich cyber-onveilig .)

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder